Reflection Of Heart ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
19.12.2013
Wednesday, 18 December 2013 • 16:54 • 0 comments
:)

nk madah ku sk sedeh dengan keadaan kau masok icu knektok . bulak ilakk nk ? agik agikk laa ko ea gerek aku . buah hati jantong pisang tekonok ^^ :) opkos laa aku sedeh :) sentiasa aku doakan kau supaya semboh cm sediakala :D aku rindu ko gilak gilakk . aku sempatt pdh ngan kau . mn style aku bergerek . sk kontek sehari . merinsakk setengah mati ! p kinek . ku redha jk laa . mungkin tok satu ujian k aku :) mn dapat tiap ari aku nk ngabas ko . tido ngan family ko . sama samaa nunggu ko baet . ko pn taok nakk cmne kehidupan aku ? :') ku harap ko gk ingat aku , banyak wg care an ko jang . ex ex ko pn ada amik kesahh ngan ko . aku ? cuba tok cool jk semampu bolehh :) selagik  gk kuat asa aty madah ko sayang ngan aku sorang :') ku taok ko sk suka aku jealous membabi butakk :D k , ku cuba ubah sifat ea . anggap benda nk nyakit at yaa sk wujud jk :D duak duakk ex ko ea . punya kesah tsendirik pasal ko . mn nk sorang ea mmg aku dh taok laa . nk sorang tk ku kejut mena . tetiba nya muncol agik d saat saat genting ptok . ap mksud suma tk oh ? tersangatt menguji relay tadua . doa aku , mn ko dh baett lak . relay tadua gk sama cam dolokk . sweet sweett :') <3 bak kata orang . hehe aku mencintai kau cara sederhana jk :) aku bahagiakan ko selagik benda ea mampu aku polah :) ANDAI KATA LAA :D kita d'takdirkan berpisah mn kau dh sembuh lak . ko mok balit ngan ex ko . aku cuba untuk REDHA :') walaupun lam aty aku . aku dh tetapkan kau jd kekasih terakhir aku :'D awal ilakk nk mimpi cmya . mn dh takdir . kita skpt ngubah papa nk? mungkin aku sk redha, sk ikhlas ngga ko ngan orang lain . mungkin aku meroyan . biarkan jk laa :D dalam ati ku ng niatt . mudahan tuhan bukak kan pintu ati ko nunjok ngan ko . ku dh benabenaa sayang ngan ko . arumbulak perasaan tk dh jadi c.i.n.t.a kali :D kazen ku pun padah, aku tk macam orang bok kalak bergerek . haha tegal ko lh ea . mybe sidak sk pernah ngga aku layan laki cam aku layan kau ;) rindu ilak ilakk ku ngan ko taok sik ? buntu aku nk polah apa mn aku rindu ngan kau . hari tok . kemungkinan ngabas kau . ngan sidakk ejam , man , wan ,  aiqa , bus , nisa ngn sam :) remember ? geng k.s haha :D oh TUHANN :') ko jagalah hati USHOLDIN k aku . sesungguhnya , aku lom sedia kehilangan nya :') aku terlalu sayangkan nya . taok sik ? sepanjang relay tadua . aku sik pernah ada niat nk nyingo laki lain . kau jk lam ati aku :( ex aku ? aku buang jaoh jaohh tegal aku skmk ubungan tadua anco tegal sidak . hmm sot ehhh . mabok cinta dh aku nektok . haha dolok cmne ? mn orang nk sayang aku . sayangg . sik sikk . carik baru . haha kenak ko jk aku susah gilak nk lepas ohh ? plek eh . mybe sebab ubungan tadua banyak dugaan kot :) rindu ku ngan text text datang dr ko . otp tiap tiapp tgh malam :D ku arap sumanya pulih cam biasa mn kau dh baett kelak . hmm ingat sk time ta lepak rah taman tasek pey pagi ? :D aku tido rah paha kau . then , ko padah jem paha ko tp ko tahan jk . ko sikmok ngerak ku bangun . aku bukan tido pn . sengaja nk test ko .. sejaoh ni ko patt mengorbankan paha ko k aku tido . lam at aku ,  so SWEET <3 HAHA gila3 .. aku lom puas nak luangkan masa ngan kau . ku mok luangkan masa ngan ko pey bila bilaa :( bunyi desperate tp ea ng kenyataan lh :( ko taok ap yg best ko ? ko sporting <3 ko baett <3 ko penyayang :) ko pandey ngambik aty aku gk bila ko dh polahh ku kit at :D rindu ku nk d pujok ko weyy :D malas ku nk frust frust gk ehh . gila penyakit ea . mn dapat ku nk eppy jk 24/7 perlu kaa ada dugaan ? =.='' please semboh awal sol :( jangan buat aku lamak lakk tertanyak2 :( firasat ku mengatakan , mn ko semboh . relay taduak jadi lain :'(( tapi ku sk ngarap suma yaa terjadi laa . aku mok tadua kekal cmtk :( berharap ilak ilakk time ku ngabas ko lak ko dh bangun :( ingin ku ko ngga aku melawat ko bahh . rsa sik adel jk cmya :( hmm . pey sitok jk dlok . mn ada idea gk . lak lis agik . sayang ko ilak ilakk sol :) 


PAST
MY WORDS;
hye. the important things y should know about me is Two is better than One. ;)

GIVE ME YOUR WORDS;


" MY BOO "

OTHERS;


>> nice blog
date : NOW
at:10 am


>> owner is CUTE!
date : 12/12/12
at: 12pm


>> AURORA arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • 19.12.2013
  • ♥ Welcome To MY Page ♥